zondag 14 april 2013

Tilda With Love

Ik heb wel een heel erg leuk nieuwtje voor alle Tilda fans.
Het duurt nog wel even maar op 23 juli komt er een nieuw NEDERLANDS boek uit: TILDA WITH LOVE.
Je kunt het al wel vast bij Your Zoap reserveren.
http://www.yourzoap.nl/a-28957439/tilda-boeken/tilda-with-love/

Tilda With Love Stijlvolle Home Decoraties en accessoires

Nederlandse versie

Het komt 23 juli uit !!!!!

Een boek vol prachtige werkstukken, zoals geurharten, knuffels en wand- en tafeldecoraties. Daarnaast bevat het ook praktische `gebruiksartikelen zoals tassen, pantoffels en kussens. De eenvoudig te maken naaiprojecten worden versierd met borduursels of applicaties. Tone Finnanger geeft ideeën voor het gehele huis, van keuken tot (slaap)kamer. Stijlvol gefotografeerd, duidelijk beschreven en voorzien van de benodigde patronen. Onweerstaanbare projecten met liefde gemaakt!

Zachte kaft

144 pagina`s

Je kunt het boek al wel reserveren maar het komt pas 23 juli uit


En ja echt waar nog een tweede boekTilda`s Dream Hippe Homedecoraties en accessoiresNederlandse versieHet komt 23 juli uit !!!!!Tilda geeft een kijkje in haar atelier en toont in dit boek een compleet nieuwe collectie aan homedecoraties en poppen die weer in één woord fantastisch zijn te noemen. De ontwerpen zijn gemaakt van onverwachte combinaties van stofprints en kleurstellingen die alleen van de hand van de ontwerpster Tone Finnanger kunnen komen.
De creaties staan stap voor stap beschreven, inclusief duidelijke patronen.
Alles weer schitterend gefotografeerd en stijlvol vormgegeven.Zachte kaft152 pagina`sJe kunt het boek al wel reserveren maar het komt pas 23 juli uit
http://www.yourzoap.nl/a-28957540/tilda-boeken/tilda-s-dream/

Creatieve groet,
karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten